_MG_8055web
Johan Dedeene
+32(0)9 280 93 43
voornaam.naam@clusta.be
 

schade_analyse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productieprocessen lopen niet altijd even vlot. Soms treden onverwachte schadegevallen op  die aandringen op een oplossing  of minstens een verklaring vragen.

Een grondige en objectieve analyse van schade kan een aanwijzing richting herstel bieden. Maar meer nog geeft dergelijke analyse een belangrijke hint om in de toekomst schade en productie-uitval of –vertraging te voorkomen.

Een controle van de chemische en mechanische eigenschappen van een metaal onderzoekt of het gebruikte  materiaal voldoet voor het product dat u wenst te fabriceren. De analyse van een breuk  laat toe om raadgevingen te formuleren die de breuk kunnen voorkomen. Op microniveau kunnen wij walsfouten, hechtingsproblemen van verven of metallische coatings, microscheurvorming op de metaalplaat vaststellen.

Elke schadeanalyse heeft een toegevoegde waarde op uw innovatietraject en biedt u de kans om uw productieproces en uw product te optimaliseren. Clusta heeft verschillende experts in huis die elk op hun vakgebied de meest recente en beproefde analysetechnieken hanteren. Zo kunt u rekenen op een correcte analyse op maat van uw vraag.